Стратегическо планиране

Управление на проекти

 Финансов мениджмънт

Маркетингови проучвания

 Производствени решения

 

За нас

Услуги

Клиенти Ресурси

  Контакти

 
 

 

Защита на личните данни

Защитата на личните данни е от особено значение за бъдещето на Интернет мрежата. ЕР консулт и мениджмънт ООД създаде този документ за неприкосновеност на данните, за да демонстрира твърдата си решимост да отстоява сигурна и надеждна електронна търговия и неприкосновеността на личните данни на потребителите.


Каква информация събираме и защо?
 

Контактни данни
Сайтът ни може да съдържа контактни данни на Вашата фирма. Ние няма да ги публикуваме без Вашето предварително съгласие.


E-мейл адреси
Ако ни предоставите вашия е-мейл адрес, ще се свържем с вас на него. Ние няма да предоставим вашия е-мейл адрес на други фирми извън ЕР консулт. Имате право по всяко време да откажете да получавате електронни съобщения от нас.


Регистрация на потребителите
Ако желаете, ще можете чрез абонамента за нашия безплатен бюлетин ЕР ИНФО (www.info.er-consult.com) да получавате специализирана информация.  продукти, новини, промоции. Ще използваме тази информация, за да научим повече за посетителите на нашия уеб-сайт. Вие имате право по всяко време да откажете да получавате информация от нас.


IP Адреси
Можем да използваме вашия IP адрес (не вашия е-мейл адрес) за помощ при диагностика на нашия сървър, да администрираме нашия уеб-сайт или да събираме демографска информация.


Cookies
Можем да използваме cookies, за да подобрим услугите за потребителите и да предоставим персонализирано съдържание. Cookies ни помагат да предоставяме съобразена с вашите интереси информация, да ви спестим постоянното въвеждане на вашата парола или за да следим вашите интереси в нашия сайт. Cookies ни позволяват също така да анализираме по-добре моделите на трафика към нашия сайт. Ние не следим сайтовете, които посещавате извън мрежата на ЕР консулт.
 

Онлайн проучвания
Периодично ние провеждаме онлайн проучвания. Те могат да изискват от вас да предоставите контактна информация или бранша, в който работите. Имате право да откажете да получавате информация от нас по всяко едно време.


Демографски данни
Можем да използваме демографската информация, която събираме, за да се съобразим с вашите Интернет изисквания.


Връзки към други сайтове
Този сайт съдържа връзки към други сайтове. ЕР консулт и мениджмънт ООД не отговаря за политиката на неприкосновеност на данните на други сайтове. За тази информация се обърнете към политиката за неприкосновеност на данните на съответния сайт.


ЕР консулт ви дава възможност да се откажете - по всяко време
Бъдете спокойни - можете да откажете да получавате информация от нас сега или в момента, в който поискаме от вас информация.


Ако имате някакви въпроси относно този документ за неприкосновеността на данните, принципите на този уеб-сайт, не се колебайте да пишете на:
e-mail: office@er-consult.com
 

Вашето съгласие и нашите промени
Като използвате този сайт вие се съгласявате със събирането и използването на информацията по начина, описан в този документ. Ако решим да направим промени в политиката си по отношение неприкосновеността на данните ще публикуваме промените на тази страница, така че винаги да сте информирани каква информация събираме, как я използваме и кога и при какви обстоятелства я разкриваме.


ЕР консулт и мениджмънт ООД е регистриран като администратор на лични данни, съгласно ЗЗЛД. Идентификационния ни номер в публичния регистър е 19170, а регистрационния номер 125705.


Искате да научите нещо повече? Свържете се със ЕР консулт и мениджмънт ООД за допълнителна информация.
 

 

 
       

уеб поща

 

       

ЕР Инфо

Безплатен информационен бюлетин за мениджъри и експерти от МСП и големи предприятия

Изтегли нашите брошури Услуги

Стратегическо планиране

Маркетинг мениджмънт

Управление на проекти

Производствени решения

Управление на човешките ресурси

 

Препоръчваме Ви:

Публикуване на годишни финансови отчети в Търговския регистър от адвокат Цвета Иванова

www.advokat-ivanova.com

Условия за ползване на сайта

Защита на лични данни

 

Copyright © 2011 ЕР Консулт

free analytics for godaddy